Friday, November 28, 2008

AKU YANG DSUDAH DITERIMA




maaf ya kawan2..sudah lama aku tinggalkan blog aku nie..aku betul2 membz la dengan kerja2 akhir thn ni..plus aku jugak ader berita gembira yang nak kongsi dengan korang semua..maka bertambah2 la bz bila aku menerima berita itu..






berita ape??






jap..jap eh..






kasi tunjuk gambar je la eh..





hehhee...see aku dah pon diarahkan untuk melaporkan diri aku nieh..dats mean aku kena berenti la kerja sekarang nie..giler kau, byk keje kena settle lepas tuh kena plak hand over plak kerja2 aku nieh kan...tu pasal la aku takde masa nak ngapdate blog..ni pon arini aku bz gak sbb nyer nak copy segala mak nenek dokumen aku yg ader dlm pc nie...uh mak aii..byk tuh..gilo jap...

so lepas nie aku pon tatau aku kemana...tpt melapor tuh bkn tpt kerja aku yg baru yer..tu just utk melapor jek..lepas tuh baru aku tau kemana ditempatkan yer...harap2nyer takde la tpt yg jauh2 yer...owwhhh...sy sgt sedih meninggalkan tempat ini...huhuuh..dah lama weih aku dok sini..rasa cam sedih2 jek tau...

so skang ni aku adalah dlm mood sedih..hohoho..

ok sudah...aku mau sambung kerja sikit..karang kalo aku ader masa..aku ngapdate lg..yer la kena plak pulun sbb lepas nie ntah zaman abad bila aku nak apdate..kot2 takde tenet kan..yer la, gomen kan..mana ader free2 nak senang lenang apdate blog yer...keh keh keh..


2 comments:

Queenin Murni said...

zue dapat masuk gomen... yey!!! posting mana pasni? bila stat?? tahniah zue.. congrats congrats congrats!

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

ahakz! berita gempar...anda tlh di tagggg...he3! sila lawat page sy yew? he3!