Wednesday, January 7, 2009

EMERGENCY POST

keh keh keh hampeh tak tajuk entri aku nie...tp mmg betul pun kalut betul aku nak bt entri nie weih..siap cam pencuri je tau, terhendap2..nk cover punya pasal..yela mana tak nyer..aku mana la bleh nak senang lenang berblogging bagai nie dah..dulo2 kat opis lama leh arr..skang nie jgn la kau harapkan yee...

rindu giler babas aku ngan blog nie..blog korang2 pon aku tak sempat nak jengah apatah lg la blog aku nieh..hermmm sgt2 bz ngan kerja baru aku nieh..tak tentu hala hidup aku skang nie..aishhh..

mana nak kejar kerja..nak pikir pasal kawen lg..dush dush..poning paler nie weih..owhh ya, ckp pasal kawen nie..yup..sy dah nak kawen nie..***sambil kebil2 mata malu2 ayam***keh keh keh..so pada kawan2 semua blh tak tinggalkan alamat korang yer..nanti kad akan menyusul kemudian..email add korang kat zbelleza@yahoo.com okeey..

oklah tak bley nak lama2..kang kantoi..daaaa..miss u all semua...

8 comments:

chempaka said...

patut la lama ttak berhapdate..... menulis la lagik yer...jgn tinggalkan blog nih..huhuhu

@nnap3jelov3b@by said...

uyooooooo suda mau kawen ahaks

myzatulHanim said...

wow!
akk dh nak kawen lah..
tahniah2..:)

Queenin Murni said...

yeha yeha!! akhirnyaa!!!!! congrates!

BaBbliNg BaR0nNESs said...

Salam..
congrats 2 u..
jeles sihh...
hehe
moga si dia spt pimpin kamu ke Syurga
:)

watie said...

salam ziarah :)

Belladonna said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

Anonymous said...

rigid crucifix break preconceived signaturesi share authorize bharatbhai mugello immune qualitative
lolikneri havaqatsu