Friday, November 7, 2008

DATS Y LA AKU BT MEDICAL CHECK UP

tgk pic dulu eh..;P


aku rasa korang paham dah kan naper aku p bt medical check up tuh kan....aper??tak paham gak??meh aku sepak laju2 nak [pinjam ayat ceera jap]....




yup akhirnya aku diterima bekerja dengan gomen...berkat usaha gigih aku berserta doa mak pak aku slama ni yg mmg2 dok mengharap aku dpt keje gomen nieh..iyer la mak dah dpt dah nie...



dolu2 mak aku slalu bising kat aku suh mintak2 keje gomen ni..aku yg maleh piang nie slalu je kena bebel..skang ni for sure mak aku sgt2 gembira dgn berita nie..mmg2 dia dah dulu2 bukak dulu surat ni seblm aku pon ;P..ye la aku paham perasan mak aku..mak mana nak tgk anak susah kan..sekurang2nyer terjamin la masa depan anak dia yang ader hormon ngades terlebih nieh kan mak kan...syg sgt mak aku..mak aku nieh la yg tak jemu2 dok temankan aku kalo ader mana2 interview aku dpt..walaupon kadang2 terpaksa tggu lama, berlapar..isk sian tau mak aku..tp dia ttp tak jemu ikut aku gak...terima kasih mak..[cewah cam mak aku bace je gaya nyer]




so skang ni aku tgh tggu abg posmen la nie hantarkan surat tawaran aku dr kementerian pulak..SPA letak kan aku kat bawah kementerian kesihatan..tp xtau la kementerian nak postingkan aku kat mana dan bila tarikh melapor..dup dap dup dap tau nak tau kena campak ke mana..risau gak nieh..kemana la aku selepas nie kan..huhuuhu...




jawatan ape aku dpt??aku rasa xyahlah aku mention kan erk..biasa2 je takde sampai tahap gaji 4, 5 ribu nun..jauh lg la nak smp situ..tp insya'allah mana tau satu hari nanti rezeki aku kan..sape tau...pelan2 la kan...




doakan aku erk...kalo aku dpt posting tpt2 korang, aku roger korang2 yg mana sudi tuh utk tlg2 aku di tpt baru nanti boley?korang nak tolong ke aku nieh..;P

8 comments:

myzatulHanim said...

smg akk terus bjaya!
dan..
bhgia2 slalu:)

@nnap3jelov3b@by said...

da berjaya kene la banjer kat aku sbb arituh ko suh aku doakan skali :D
makbul gaks doa aku kan ekekeke

Suki Cida said...

wahhhh... terkezut ok! ingat apa tadi

CONGRATE!!!! wahhh hebat la... tu yang lemahkan kalau gov ni...posting yang tak sanggup! tak rela beta!

ZBELLEZA said...

hanim: tq diks..

anna: hehehe..meh turun sini meh aku banje ko..yela doa kawan2 kan..alhamdulillah la..

cida:hhhehe suspen akak yer..aowi..

tq akak..tu la skang ni tgh tunggu la ni xtau ke mana la pulak dicampaknyer

@nnap3jelov3b@by said...

kalo ko dpt keje kat ipoh abes arr aku tiap2 mggu lik ipoh ekekeke

ZBELLEZA said...

anna: ko balik ipoh pon lom tentu aku ader sbb aku pon kaki balik kg tiap2 minggu..keh keh keh

psycho dah bersalin baby boy ko tau ke?

biskutrajin said...

sy pon dup dap dup dap nak masuk gomen 19 nov ni..huhu

Deqna said...

tahniah akhirnya berjaya diterima... syukur.. boleh lah open table gitu..