Wednesday, June 19, 2013

i'm back..finally..

alhamdulillah..syukur ke hadrat ilahi...akhirnya....

i'm back....

eh eh..jap jap nak kira berapa tahun..
9,10,11,12...13
5 Tahun..uishh mak aih..MAKAN TAHUN tu baru nak ingat...
ni kes termakan/terminum semut byk sgt kot erk..lupa ingatan smp lama giler... tup tup hari ni dengan kuasa ALLAH ingatan tu datang balik..n rezeki aku la jugak kan dapat update blog aku yg dah berzaman ni balik..mesti korang ingat aku dah xnak berblog lg kan..sian kat blog aku nie..rindu sgt wei nak buat post tapi dek sbb tak bleh nak log in makanya ku pendamkan la je hasrat murni tuh..at last dengan izin Nya maka hari nie tarikh 19/6/2013 jam 8.10 a.m(akan ku ingat tarikh nie..cewah2 iye la sgt ingat...) aku dengan rasmi nyer leh hidupkan balik blog nie..

siyes lama wei..korang pun leh tgk last post aku tahun bila..
dari aku anak dara sammmmpaiiiiiiiiiii la sekarang nie dah berlaki dan beranak dua....
isk isk isk..sedih kan...

dah nak  berkubur dah blog aku nie..sib baik en google tak tamatkan riwayat akaun aku nie..kalo tak semua kenangan terindah aku nie lupus camtu je..(indah la sgt...)
sayang kan cerita2 lama yg ader dlm blog aku ni....
(aku je yg syg..korang tak pun..hihihi..ayat diatas untuk diri aku saja okey..)
oklah stop dulu bebelan aku nie..
nanti next entri i kasi post cerita2 baru k
berserta anak2 i chumel2 tuh..

ok ta ta





2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Carol Jones said...

Perhatian !!! Perhatian !!!!
Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank dan agensi kewangan yang lain? Cuma perlu, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2% kepada orang ramai, syarikat dan masyarakat dengan cara yang jelas dan mudah difahami, terma dan syarat ini.
Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin. Sila memohon sekarang melalui e-mel kami dan anda akan gembira anda lakukan kerana kami akan membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu.
 
Emel kami di: (Caroljonesloanfirm@gmail.com)